Korlátlan számú e-mail cím üzemeltethető a webtárhelyen

A webtárhelyen egyszerre több különböző e-mail cím is üzemeltethető. E-mail címet a webtárhely admin felület "e-mail postafiókok" menüjében hozhat létre, mely azonnal működőképes.

Az e-mail címek saját domain végződésűek (például legszebbkepek.com domain esetén például info@legszebbkepek.com, jozsef@legszebbkepek.com, stb.). Ha több különböző domaint is üzemeltet a webtárhelyen, mindegyik domain végződéssel készíthet korlátlan számú e-mail címet.

Az e-mail postafiókokat elérheti magyar nyelvű online admin felületen (webmail), de külső levelezőszoftverrel (például OfficeOutlook, ThunderBird) is kezelhető POP3 vagy IMAP beállítással.

Az e-mail rendszerünk teljeskörű online adminisztrációs lehetőségeket kínál, például:
- e-mail cím létrehozás és törlés
- e-mail jelszó módosítás
- automatikus e-mail válaszoló (az e-mail címre érkező levélre azonnal automatikus választ küld a feladónak az Ön által beállított szöveggel)
- e-mail továbbítás beállítás (az e-mail címre érkező levél automatikusan továbbítható más e-mail címre)
- catch-all e-mail fogadás (nem létező e-mail címekre küldött levelek továbbíthatóak egy meghatározott e-mail címre, például ha valaki véletlenül jozsfe@legszebbkepek.com címre küld levelet akkor nem veszik el, hanem megérkezik a jozsef@legszebbkepek.com címre)
- stb.

 

webtárhely.com - webtárhely szolgáltatás | www.webtárhely.com | info@webtarhely.com
főoldal | webtárhely | domain | tudástár | elérhetőség